Duyurular

Merkezimiz tarafından düzenlenecek olan konferanslar dizisi Nisan ayından itibaren başlayacaktır.

Bu kapsamda,

• 17 Nisan 2013 tarihinde saat 14:00'de, Prof. Dr. Mehmet Baha KARAN'ın konuşmacı olarak katılacağı"Doğalgazın Altın Çağında Türkiye'nin Uluslararası Gaz Terminali Olma Potansiyeli" başlıklı seminer, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi içinde yer alan Tuğrul Çubukçu salonunda gerçekleştirilecektir.

• İkinci seminerimiz 27 Mayıs 2013 tarihinde saat 14:00'de, Doç. Dr. Sedat ÇAL tarafından
    "Küresel Enerji Yönetişimi ve Enerji Yatırımlarının Dinamikleri" başlığı altında yine Tuğrul Çubukçu
    salonunda gerçekleştirilecektir.

• Tarihi ve yeri daha sonra ilan edilecek olan üçüncü seminerimiz ise Prof. Dr. Mehmet Baha KARAN tarafından"Avrupa'da Enerji Piyasalarının Gelişimi" başlığı altında gerçekleştirilecektir.
Güncellenme Tarihi: 17 Nisan 2013

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi