Etkinlikler

Seminerler dizimizin ilki olan "Doğalgazın Altın Çağında Türkiye'nin Gaz Terminali Olma Potansiyeli" adlı ilk seminerimiz 17 Nisan 2013 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Tuğrul Çubukçu salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını sayın müdürümüz Prof. Dr. Necmiddin Bağdadioğlu ve sayın İktisadi ve İdari Bilimler dekanımız Prof. Dr. Ahmet Burçin Yereli'nin yaptığı seminerde, sayın rektörümüz Prof. Dr. Murat Tuncer'de konuşma yaparak merkezimizin faaliyetlerini desteklediğini dile getirdi.

Prof. Dr. Mehmet Baha KARAN hocamızın sunumuyla ve özellikle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından yoğun bir katılımla gerçekleştirilen seminerde, Türkiye'ye ilişkin enerji meseleleri, doğalgaz özelinde ele alınarak tüm katılımcıların da iştirakiyle tartışıldı.

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Maliye Bölümü